Endometriózissal anyává válni

Viendo

Viendo

Vegán kihívás 24. nap és a menü

2020. július 24. - S.Viendo

A mai menüsorom elég hosszú, viszont kevés kép született. Ennek az az egyszerű magyarázata van, hogy már nem tartom olyan fontosnak megörökíteni azokat az ételeket, amik hasonlóan néznek ki, vagy ugyanúgy készülnek. Természetesen az 1 hónapos vegán kihívás ideje alatt mindent dokumentálni fogok, de csak a lényegesebb alkotásaimról lövök majd képeket.
20200724_115900.png

REGGELI: Fahéjas-szilvás-almás zabkása őrölt lenmaggal, és gesztenyekrémmel

TÍZÓRAI: Spenótos-banános-baracklé smoothi

EBÉD: Vöröslencsefasírt tökfőzelékkel és házi teljes kiőrlésű magos kenyérrel
20200724_120632.pngUZSONNA: Házi teljes kiőrlésű magos kenyér, csicserihummusszal, csírákkal és nyers zöldségekkel (kápia paprika, lila hagyma, kígyóuborka)

VACSORA: Paradicsomos-gombás, amolyan bolonyai ragu babbal, sárgarépával és teljes kiőrlésű lenmagos császárzsemlével
20200724_193810.pngNasi/utóvacsi: Meggyes-gesztenyés "élő" süti

Lehet, hogy most hiányoznak a képek, vagy túl hiányosnak tűnhet nélkülük a bejegyzés, de szerintem az fontosabb, hogy helyettük sokkal több időt és energiát fektessek inkább a receptekbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://viendo.blog.hu/api/trackback/id/tr9316076510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása