Egy rendkívül egyszerű és gyors ételt készítettem, aminek hagyományos verzióját nagyon szerettem, de már rég nem ettem. Nem tudtam milyen lesz, mennyire fog hasonlítani, de nem is igazán ez volt a fontos, hanem, hogy finom legyen, és az is lett.
A tésztát és a magfölt már előre elkészítettem, így tényleg egy 5-10 perces ételről beszélhetünk, amihez ezeken kívül már csak pár dologra volt szükség.
Hozzávalók:
füstölt tofu
füstölt pirospaprika
fokhagymapor
só
fekete bors
újhagyma
Elkészítés:
A tofuból kipréseltem a vizet, majd felkockáztam, és egy kevés vízben megpároltam. Megszórtam a fűszerekkel, sóztam, aztán a tésztához öntöttem, és alaposan elkevertem. A tetejére magfölt tettem, végül a feldarabolt újhagymával díszítettem.
Jó étvágyat!