Endometriózissal anyává válni

Viendo

Viendo

Vegán kihívás 23. nap és a menü

2020. július 23. - S.Viendo

Még ha csak a sütőben is, de imádok grillezni! Olyan fantasztikusan jó ízt kapnak tőle a zöldségek! Érdemes két-három féle zöldséget is összekombinálni, amiknek hasonló a sütési ideje. Ha nem az, akkor aminek kevesebb idő kell, később célszerű hozzá pakolni. Isteni ételek kiegészítői lehetnek így, amire nemsokára kitérek. :-)
20200723_183946.png

REGGELI: Vaníliás-banános-barackos zabkása őrölt lenmaggal
20200723_080446.pngTízóraira mindössze egy banánt ettem, mert egész délelőtt bóklásztunk és csak erre volt idő, de tökéletesen megfelelt.

EBÉD: Tegnapi paradicsomos-gombás, amolyan bolonyai ragu babbal, sárgarépával és teljes kiőrlésű durum tésztával, növényi parmezánnal megszórva
20200722_115626.pngUZSONNA: szintén a tegnapi, de olajbogyó nélkül. Házi teljes kiőrlésű magos kenyér, csicserihummusszal és nyers zöldségekkel (fejes saláta, kápia paprika, koktél paradicsom, lila hagyma, kígyóuborka)

VACSORA: szintén majdnem ugyanaz, mint a 21. napon, kis módosítással. Bulgurtabbouleth saláta, grillezett majorannás cékla-lilahagyma-fokhagyma, párolt zöldbabbal, és pisztáciával
20200723_184134.pngAz étkezéseket elnézve úgy tűnhet, hogy ma semmit se csináltam, de ez nem igaz, mert jócskán előre készültem pár étellel a konyhában. Hamarosan megmutatom, mik voltak ezek, ha majd terítékre kerülnek, mindenképp, és az elkészítési módjukat is szép sorjában meg fogom osztani.

A bejegyzés trackback címe:

https://viendo.blog.hu/api/trackback/id/tr1616045818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása