Nagyon ritkán kávézom, és ha iszom, akkor is csak koffeinmenteset szoktam, egy keverőset gyorsan összedobni, és már megyek is tovább a dolgomra. Ezúttal nem értem be ennyivel, szerettem volna készíteni mellé valami édességfélét, így született meg ez az extra csokis finomság.
Már régen is imádtam azokat a csokikat, amikben mogyoró volt, mert ennek a két íznek a találkozása számomra maga volt a mennyország. Most is ezeket szerettem volna érezni a kávé mellett, ezért improvizáltam kicsit és egy nassolós vacsorát dobtam össze.
Hozzávalók:
1 marék sós földimogyoró (ha natúr, az sem baj)
néhány kocka étcsokoládé (én 99%-osat használtam)
hidegen sajtolt napraforgó olaj (vagy más semleges ízű olaj)
zabpehely
agavé szirup (vagy más folyékony édesítő)
egy kevés só
Elkészítés:
A zabpelyhet megfőztem, és leszűrtem, az étcsokit egy kevés olajjal felolvasztottam, a mogyorót ledaráltam, és az egészet jó alaposan összekevertem a többi hozzávalóval.
Jó étvágyat!