Endometriózissal anyává válni

Viendo

Viendo

Szerelem a végzeten

2020. április 15. - S.Viendo

Ha filmet kéne ajánlanom, ezt mondanám. Főleg azért, mert a kedvenc témámat, a sorsszerűséget mutatja be, és eköré egy aranyos szerelmi történetet sző.
serendipity_poster.jpg

Ezen az oldalon nagyon jól leírják a lényeget: https://cspv.hu/02/37/szerveg/

Annak idején azért szerettem meg ezt a műfajt, és ezáltal ezt a témát, mert elhiteti velem, hogy amit igazán szeretnék, az megvalósulhat. Most már tapasztalatból tudom, hogy ez nem pusztán hiú ábránd kergetés, hanem tényleg így van. Minden meg van írva a csillagokban, nincsenek véletlenek, de a sorsunkat képesek vagyunk magunk irányítani. Tehát ha épp nem a számunkra kijelölt ösvényen haladunk, akkor így könnyedén megtalálhatjuk azt, és különösebb erőfeszítések nélkül rá is térhetünk.

Szerintem ez mindenre igaz: párkapcsolatra, munkahelyre, egészségre... Így hát a pozitív gondolatoknak igen fontos szerepük van az életünkben, csak tudni kell bánni velük. Tudni kell időben felismerni a dolgokat, mert mindenhonnan jönnek a jelek, a világ és saját testünk közvetít felénk. Csak néha nem vesszük észre a jeleket, vagy nem akarjuk valamiért észre venni őket, és elveszítjük az irányítást, vagy soha nem találjuk meg. 

Én már nem akarom kiengedni a kezeim közül a kontrollt! Azt szeretném, hogy én irányíthassam magamat, a testemet, a lelkemet, a sorsomat, az egészségemet! Ezen az úton haladok, ez a helyes és a jó, ezzel lehet később kezdeni valamit...


A bejegyzés trackback címe:

https://viendo.blog.hu/api/trackback/id/tr6015610582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása